Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması yayında

Yayına geçen TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması Apple Store ve Google Play’den indirilebiliyor.Yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yayına geçen TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması Apple Store ve Google Play’den indirilebiliyor.
Yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması ile hizmet kalitesini daha da artırdı.
Apple Store ve Google Play’den indirilebilen uygulama ile şirketin yatırımcı sunumlarına, mali tablolarına, KAP açıklamalarına, kurumsal yönetim verilerine ve daha birçok bilgi ve dokümana artık kolayca ulaşmak mümkün. IPad ve Android tablet uyumlu olarak çalışan uygulama ile çevrimdışı çalışma da yapmak mümkün oluyor. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunuyor. Böylece, TAV Havalimanları yatırımcıları, mali tablolar güncellendiğinde, yeni bir KAP açıklaması yapıldığında, yeni bir yatırımcı sunumu yayınlandığında veya başka bir güncelleme gerçekleştiğinde telefon ve tabletlerinden anlık bildirim alabilecek. Mobil uygulama, bir TAV Havalimanları grup şirketi olan TAV Bilişim tarafından geliştirildi.
TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Yatırımcılarımızı, sermaye piyasası katılımcılarını ve tüm paydaşlarımızı SPK mevzuatı çerçevesinde en hızlı, en şeffaf ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirmek şirketimizin en büyük önceliklerinden biri olagelmiştir. Extel Yatırımcı İlişkileri anketinde son beş senedir arka arkaya Türkiye’nin en iyi şirketi seçilmemizi en çok bu duruşumuzla ilişkilendiriyoruz. Internet kullanımının giderek cep telefonlarına kaydığı bir ortamda yatırımcılarımıza bu hizmeti sunmamız bizim açımızdan bir gereksinim haline gelmişti. Şu anda Türkiye’de mobil yatırımcı ilişkileri uygulaması olan birkaç şirketten biriyiz. Çok zengin bir içeriği olan bu uygulamadan sadece sermaye piyasaları katılımcıları değil, tüm paydaşlarımızın faydalanacağını umuyorum" dedi.
Kullanıcılar, uygulamaya Apple Store veya Google Play’de TAV IR, TAV Investor veya TAV Yatırımcı aramaları ile ulaşabiliyor.
TAV Havalimanları hakkında
Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alan TAV Havalimanları, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlarını işletiyor. TAV yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastır ve Enfidha-Hammamet, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan’ın Medine ve Hırvatistan’ın Zagreb Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor. Holding, duty free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilişim, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede TAV Havalimanları, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor. Şirket 2015’te iştirakleriyle birlikte 780 bin uçak seferine ve 102 milyon yolcuya hizmet sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.