Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatili fırsat bilen günübirlikçi sahile akın etti

Kuzey Ege’de tatil yoğunluğu devam ederken, yerli turistlerin ilk tercihi ise Marmara oldu. Bayram tatili ile birlikte dolup taşan sahiller, günübirlikçi vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.Balıkesir’in turizm merkezleri Edremit, Ayvalık,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuzey Ege’de tatil yoğunluğu devam ederken, yerli turistlerin ilk tercihi ise Marmara oldu. Bayram tatili ile birlikte dolup taşan sahiller, günübirlikçi vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Balıkesir’in turizm merkezleri Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç yaklaşık 2 milyon kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Özellikle İstanbul, Bursa, Yalova, İzmit, Kocaeli ve Manisa illerinden çok sayıda yerli turistin geldiği bölgede otel doluluk oranların yüzde yüzlere ulaştı. Bir çok kişi konaklama için yer bulmakta zorlanırken, 9 günlük bayram tatilini değerlendiren tatilcilerin ise ilk tercihi Ege’nin serin suları ve sahilleri oldu.
Bayramın ilk gününden bu yana yaşanan sahil yoğunluğu bayramın 3. gününde de devam etti. Bayram yoğunluğunun cumartesi akşam saatlerine kadar aynı şekilde devam etmesi bekleniyor. Tatilcilerin özellikle Osmangazi Köprüsünün açılması ile birlikte İstanbul bağlantısının rahatlaması sebebiyle tatillerini bir gün daha uzatma kararı almaları ise dikkat çekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.