Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatile gelen şarkıcı havuzdan çıkarken kalça kemiğini kırdı

Adıyamanlı şarkıcı İsmail Özen, Antalya’da 4 yıldızlı bir otelde havuzdan çıkarken iddiaya göre havuz kenarında yolluğun olmamasından dolayı ayağının kayması sonucu düşerek kalça kemiğini kırdı.Olay, 12 ağustos günü Antalya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatile gelen şarkıcı havuzdan çıkarken kalça kemiğini kırdı
Adıyamanlı şarkıcı İsmail Özen, Antalya’da 4 yıldızlı bir otelde havuzdan çıkarken iddiaya göre havuz kenarında yolluğun olmamasından dolayı ayağının kayması sonucu düşerek kalça kemiğini kırdı.
Olay, 12 ağustos günü Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan bir otelde meydana geldi. Otelde 5 gece 6 gün konaklayan Adıyamanlı şarkıcı İsmail Özen, havuzdan çıkıp otelde bulunan kaydıraklara binmek istedi. Havuzun merdivenlerinde çıkan 40 yaşındaki şarkıcı İsmail Özen, iddiaya göre havuzun hemen çıkışında bulunması gereken yolluğun yerinde olmamasından dolayı ayağının kayması sonucu düşerek kalça kemiğini kırdı. İsmail Özen’in iddialarına göre, kalça kemiğinin kırılmasından sonra otel yetkililerinden kimse kendisiyle ilgilenmedi. Tedavi için 3 hastane değiştiren 40 yaşındaki Adıyamanlı şarkıcı İsmail Özen, otel yetkililerinden şikayetçi olacağını söyledi.
"Havuz başında kalçam kırık 30 dakika bekledim"
Normal bir gün gibi tatilini geçirdiğini ifade eden Şarkıcı İsmail Özen, "Havuzda bulunan kaydıraktan kaymak istedim. Merdivenlerden çıktım. Havuz kenarında bulunan yolluk merdivenin hemen bitişiğinde olması gerekirken, olması gereken yerde değildi. İnsanlar havuza girerken vücut yağı filan sürüyor bu da suda kaymaya neden oluyor. O anda havuzdan çıkarken kaydım ve nasıl düştüğümü ben fark etmedim. Düşerken de kalçamın kırıldığını hissettim. Düştükten sonra yaklaşık olarak 30-40 dakika orada bekledim. Hiçbir otel yetkilisi ve çalışanı gelip ne oldu diye bana ilgi ve alaka göstermedi. Otelde bulunan müşteriler bana yardım etti. Başımın altına yastık koydu. Kolumdan tuttu. Daha sonra ambulans çağırdılar ve beni Kemer Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Orada MR çektiler. Doktorlar bana acilen ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Hastanede yer olmadığını ve beni Antalya merkezde bulunan bir özel hastaneye sevk ettiler. Ambulans gelmeden otelin müdürü geldi. Bana dedi ki bizim tanıdığımız bir doktor var. Şuan ameliyatta hazır bekliyor. Beni hemen özel hastaneye gidecekken onların dediği hastaneye gittik. Oradaki doktora hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledim. Bana yarın ameliyat yapacaklarını söylediler. ’Şuan bir aletimiz yok. O aleti bekliyoruz. Ondan dolayı yarın ameliyat edeceğiz’ dedi. Sabah ise ameliyata girmiyoruz mu dediğimde bana makinenin tekrar arızalandığını söylediler. Ondan sonra biz hemen arayış içerisine girdik. Kendi bulduğumuz bir hastaneye gittik. Oraya gider gitmez doktor hemen ameliyata aldı. 2 saat kadar ameliyatta kaldım. Çıktıktan sonra da hareketsiz bir şekilde duruyorum" dedi.
"Ayağa kalkar kalkmaz otelden şikayetçi olacağım"
Otelden hiçbir yetkilinin kendisini aramadığını söyleyen Özen, "Otelden hiç kimse bana gelip sen yaşıyor musun, nasılsın demedi. Ben onlar hakkında gerekli davayı açacağım. İlgili kurumlara da başvurumu yapacağım. Kalçamın kırılmasından dolayı da fiziksel bir sıkıntı yaşama durumum da var. Dileğim bir an evvel iyileşmek. Ayağa kalkar kalkmaz da otel hakkında gerekli davayı açacağım" şeklinde konuştu.
"Turizm bölgesinde böyle şeyler olmamalı"
Antalya’nın bir turizm bölgesi olduğunu ifade eden şarkıcı İsmail Özen, turizm bölgesinin dört dörtlük olması gerektiğini dile getirdi. Özen, "Havuza birçok kişi giriyor. Bunlar içerisinde 4-5 yaşlarında çocuklar da var. Ben kafamı da çarpabilirdim. Ben kafamı korudum ama bir çocuk nasıl kafasını koruyabilir ki. Allah korusun bir çocuk kafasını çarpıp ölebilir" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.