Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatilcilerin bayram dönüşü devam ediyor

Bayram tatilini İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşleri devam ediyor. Tatilciler dönüşlerinde bayram boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü’nü tercih ederken, her bayram dönüşü yoğunluğa sahne olan Topçular-Eskihisar feribot...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram tatilini İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşleri devam ediyor. Tatilciler dönüşlerinde bayram boyunca ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü’nü tercih ederken, her bayram dönüşü yoğunluğa sahne olan Topçular-Eskihisar feribot iskelesinde ise adeta yaprak kıpırdamıyor.
Ramazan Bayramını sevdikleriyle geçiren tatilciler dönüşlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tatilciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi ile 11 Temmuz 2016 Pazartesi gününe kadar ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü’nü tercih ediyor. Akıcı bir trafiğin hakim olduğu köprüden geçen tatilciler yaklaşık 4 dakikada Yalova’nın Altınova ilçesinden Kocaeli’nin Gebze ilçesine ulaşıyor.
Öte yandan her bayram kilometrelerce araç kuyruklarının oluştuğu, vatandaşların İstanbul’a geçebilmek için saatlerce sıra bekledikleri Topçular-Eskihisar feribot iskelesinde ise tarihi bir durgunluk hakim. Araç istif alanında çoğu kez hiç aracın bulunmadığı hatta bir kaç feribot dışında hiç bir feribot çalıştırılmıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.