Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatar Aşireti Lideri Aslan Tatar:

Şırnak’ta terör örgütü PKK mensupları tarafından yapılan saldırıda bir akrabasını kaybeden, bir akrabası da yaralanan Tatar aşireti lideri Aslan Tatar, “Terör örgütü PKK istediğini asla elde edemeyecektir” dedi.Sokağa çıkma yasağının...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta terör örgütü PKK mensupları tarafından yapılan saldırıda bir akrabasını kaybeden, bir akrabası da yaralanan Tatar aşireti lideri Aslan Tatar, “Terör örgütü PKK istediğini asla elde edemeyecektir” dedi.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak merkez İsmetpaşa Mahallesi’nde bugün teröristlerin uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırı sonucu 17 yaşındaki akrabası Bayram Tatar’ı kaybeden, bir akrabası da yaralanan Tatar aşireti lideri Aslan Tatar, saldırıya ilişkin basın açıklaması yaptı. Tatar, terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Terör örgütü asla emeline ulaşamayacaktır. Biz doğru bildiğimiz yoldan asla ayrılmayacağız. Bizi birbirimize düşüren kendi pisliğinde boğulmaya mahkum olacaktır. Bu memleketin gerçek sahipleri bizleriz onlar değil. PKK terör örgütü asla istediğini elde edemeyecektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.