Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşlıçay Spor’a malzeme yardımı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen malzeme yardımı ve İstanbul Ağrı Sporunda Taşlıçay Spora gönderdiği...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taşlıçay Spor’a malzeme yardımı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen malzeme yardımı ve İstanbul Ağrı Sporunda Taşlıçay Spora gönderdiği malzeme dağıtımı, Taşlıçay Kaymakamımı Enver Özderin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Özderin, “Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak arzusudur. Olumsuzluklardan uzak durarak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinde en önemli etkenlerden biri gençlerimizin spor yapmalarıdır. Bu alanda en önemli çalışmayı amatör spor kulüplerimiz yapmaktadır. Bu bakımdan amatör spor kulüplerimizin desteklenmesi, onların bu alanda yürütecekleri faaliyetleri daha iyi bir noktaya taşımaları da hepimizin ortak arzusudur. Bu yönüyle amatör spor kulüplerimize çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyorsak gençlerimizi spora yöneltmeliyiz. Bu malzemeleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Taşlıçay’da da dağıtımına fırsat veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor alanında faaliyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.