Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Tarzan'ın deniz tutkusu

ANTALYA'nın Demre ilçesinde, turizmci Yusuf Oğuz'un 'Tarzan' adlı köpeği, her gün denize giriyor. Tarzan, denizdeki plastik şişeleri ve bazı atıkları da topluyor. Demre'ye bağlı Üçağız Mahallesi'nde yaşayan turizmci Yusuf Oğuz'un...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2019 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2019 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Tarzan'ın deniz tutkusu

ANTALYA'nın Demre ilçesinde, turizmci Yusuf Oğuz'un 'Tarzan' adlı köpeği, her gün denize giriyor. Tarzan, denizdeki plastik şişeleri ve bazı atıkları da topluyor.
Demre'ye bağlı Üçağız Mahallesi'nde yaşayan turizmci Yusuf Oğuz'un Golden cinsi, 6 yaşındaki Tarzan adlı köpeği, günün bir bölümünü yatlarda geçiriyor. En büyük tutkusu denizde yüzmek olan Tarzan, her yıl binlerce turistin tura çıktığı Üçağız'daki limanda demirlemiş tekneler arasında dolaşıyor. Sahibi 'Hadi oğlum atla' deyince kendini Akdeniz'in mavi sularına bırakan Tarzan, denizin tadını çıkarıyor. Tarzan, sudaki şişe ve atıkları da topluyor.
Yusuf Oğuz, "Tarzan çok akıllı bir köpek. Yaşamını denizle özdeşleştirdi. Denizde bir şişe, bir atık olduğu zaman 'Hadi oğlum git getir' deyince alıp getiriyor" dedi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.