Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus’ta Hz. Danyal Meydanı’nda yağmur duası

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan kuraklık nedeniyle, Hz. Danyal Meydanı’nda ‘yağmur duası’ yapıldı.Tarsus’ta yaşanan kuraklık nedeniyle müftülük tarafından Makam Camii yanındaki Hz. Danyal Meydanı’nda tüm görevlilerin katılımı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan kuraklık nedeniyle, Hz. Danyal Meydanı’nda ‘yağmur duası’ yapıldı.
Tarsus’ta yaşanan kuraklık nedeniyle müftülük tarafından Makam Camii yanındaki Hz. Danyal Meydanı’nda tüm görevlilerin katılımı ile ‘yağmur duası’ gerçekleştirildi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, bir konuşma yaparak, rızk endişesinden ziyade korkularının alemlerin Rabbine kulluğun temel omurgası olan duayı ‘yağmur duası’ ile yeniden hatırlatmak olduğunu söyledi.
Müftü Erenay, insanların duaların sırrını unutmaması gerektiğine işaret ederek, “Toplumun çürümesinden olumsuz etki eden başta iftira, ihanet ve kibir yer alıyor. Bunlardan toplumumuz derhal sıyrılıp özüne dönmelidir” dedi.
Erenay’ın konuşmasından sonra ilçe müftülük vaizlerinden İbrahim Akyüz, meydanda bulunan vatandaşların katılımı ile ‘yağmur duası’ gerçekleştirdi.
Akyüz, yağmur için ellerini Allah’a açtıklarını, dualarının kabul olmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.