Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım arazilerine ulaşım artık daha rahat olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı ilçesi Kayışlar Mahallesi ile Akhisar’ın Mecidiye Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda birinci kat sathi kaplama çalışmasına başladı. İki mahalle arasında bağlantıyı sağlamasının...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarım arazilerine ulaşım artık daha rahat olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı ilçesi Kayışlar Mahallesi ile Akhisar’ın Mecidiye Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolda birinci kat sathi kaplama çalışmasına başladı. İki mahalle arasında bağlantıyı sağlamasının yanı sıra tarım arazilerine ulaşımı da sağlayan bu yolda başlatılan asfalt çalışması bölgedeki çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Manisa’nın il genelinde gerçekleştirdiği yol bakım çalışmaları ile vatandaşları konforlu yollara kavuşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi asfalt hamlesinde çiftçileri de unutmuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı ilçesinde Kayışlar Mahallesi ile Akhisar’ın Mecidiye Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan 4 kilometrelik yolda asfalt çalışmasına başladı. Tarım arazilerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede başlatılan çalışma çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ile birlikte Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu birlikte inceledi.

Yürütülen yol bakım çalışmalarının bölge için önemine değinen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, “Mevcut yol tarla seviyesindeydi. Geçtiğimiz yıllarda bu yolda temel altı malzeme ve stabilize çalışması Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Şuanda mevcut yolda 4 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu yol iki mahalleyi bağlamasının yanı sıra tarım arazilerinin de ortasından geçen bir yol. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu da yapılan yol bakım çalışması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, “Akhisar’a bağlantımızı sağlayan aynı zamanda tarım arazilerine ulaşım amacıyla kullanılan bu yolun bakımını Manisa Büyükşehir Belediyemizden talep ettik. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığımız tarafından da özenle burada bir yol bakım çalışması başlatıldı. Allah razı olsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.