Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarık Akan Gençlik Merkezi’ne 1. yaşında rekor üye

Üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayan ve gençlerin vazgeçilmez mekanı olan Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi 1. yaş gününü gençlerle birlikte kutladı.Buca Belediyesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarık Akan Gençlik Merkezi’ne 1. yaşında rekor üye

Üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayan ve gençlerin vazgeçilmez mekanı olan Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi 1. yaş gününü gençlerle birlikte kutladı.

Buca Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Tınaztepe mevkiinde 2 bin 809 metrekarelik alanda 5 katlı olarak inşa ederek geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Tarık Akan Gençlik Merkezi, 1. yaş gününü gençlerle kutladı. Spordan sanata, eğitimden eğlenceye kadar birçok alanda ücretsiz hizmet vererek gençliğin adeta ikinci evi haline gelen merkez, yeni yaşına üye sayısının bir yılda 11 bin 811’e ulaşmasının mutluluğuyla girdi.

Adını aldığı ünlü sinema sanatçısı Tarık Akan’ın film afişlerinden oluşan sergi, genç müzik gruplarının dinletileri ve film gösterimleri ile renklenen 1. yıl kutlamaları Tarık Akan gençliğiyle paylaşıldı. Kendilerine içinden çıkmak istemedikleri muhteşem bir merkez kazandıran Buca Belediyesi’ne teşekkür eden gençler, “Birlikte nice yıllara” diyerek 1. yaş pastasını coşkuyla kesti.

Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği kompleks bir tesis olarak düzenlenen ve İzmir gençliğinin yeni cazibe merkezi olarak görülen merkez, bowling salonu, play station, langırt ve bilardo masası ile gençlere eğlence imkanı sağlarken, günde 120 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip çamaşırhanesiyle gençlerin en büyük ihtiyaçlarını gideriyor. Resim, müzik, seramik odası, sergi alanı ve kafeteryası ile gençleri dinlendirip, koşu bandı, ağırlık aletleri, soyunma odası ve duşların yer aldığı fitness salonu ile gençliği zinde tutan merkez, teknik derslerin yapılabileceği donanıma sahip bilgisayar odaları, 3 adet sineması ile de keyifli zamanlar geçirmesine olanak sağlıyor. Gençlerin derslerinde ve araştırmalarında kaynak sorununu ortadan kaldıracak, yüzlerce kitabın yer aldığı kütüphane de merkezin önemli hizmetleri arasında yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.