Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihi Kaya Mezarları Eşliğinde Dostluk Ve Barış İçin Yoga

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde, Ortaca Dalyan Turizm Derneği tarafından ’Dostluk ve Barış için Yoga’ etkinliği düzenlendi.20 ülkeden yaklaşık 60 kişinin katıldığı etkinlik Dalyan Kaunos Çay Bahçesinde düzenlendi....

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde, Ortaca Dalyan Turizm Derneği tarafından ’Dostluk ve Barış için Yoga’ etkinliği düzenlendi.
20 ülkeden yaklaşık 60 kişinin katıldığı etkinlik Dalyan Kaunos Çay Bahçesinde düzenlendi. Etkinliğe katılanlar 2 bin 500 yıllık tarihi kaya mezarları manzarası eşliğinde yoga yaptı.
Dünya barışı ve kardeşliğini yoga yoluyla anlatmak istediklerini dile getiren Yoga hocası Celil Şengün, "Zihnimizde o anı düşleyip, dünyanın barış ve kardeşlik içinde olduğu bir an yaratmak istedik. Bununla ilgili bir çok araştırma var. Bir grup insan toplanıp, başka bir yerdeki suç oranının düşmeye başladığını düşlediğinde, oradaki suç oranının düşmeye başladığı görülmüş" diye konuştu.
Adem ve Havva’dan bu yana kardeş olduklarını belirten Şengün, "Bizim hayalimiz, şu anda yapabileceğimiz, zihnimizde dünyanın iyileşmiş halini düşlemek. Dünyanın hiçbir yerinde savaşın olmadığı, çocukların aç kalmadığı bir dünyayı zihnimizde canlandırabilmek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.