Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlardan otobüste saldırıya uğrayan hemşireye destek

İstanbul’da otobüste saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi’ye destek vermek amacıyla Çarşı Grubu’nun çağrısıyla bir araya gelen taraftarlar, giydikleri şortlarla Ayşegül Terzi’ye yapılan saldırıyı protesto etti.İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da otobüste saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi’ye destek vermek amacıyla Çarşı Grubu’nun çağrısıyla bir araya gelen taraftarlar, giydikleri şortlarla Ayşegül Terzi’ye yapılan saldırıyı protesto etti.
İstanbul’da otobüste şort giydiği için bir kişinin saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi’nin yaşadığı duruma tepki göstermek amacıyla Beşiktaş’ın taraftar grubu olan Çarşı tarafından, Beşiktaş’ta bulunan kartal anıtı önünde, “Şortunu giy de gel” adıyla eylem düzenlendi. Eyleme Beşiktaş Kongre üyesi Hasan Ali Cansızoğlu ile çok sayıda taraftar ve vatandaş katıldı. Eyleme katılanlar şort giyerek Ayşegül Terzi’ye destek olurken, olayı gerçekleştiren saldırgan Abdullah Çakıroğlu’na tepki gösterdi.
Eyleme şort ve Beşiktaş forması giyerek katılan Irmak Işılak, "Ayşegül Terzi’ye yapılan bu uygulama insanlık dışı. Bunu protesto etmek için buradayız. Hür irademizle giyinmeye devam edeceğiz. Özgür irademizle yollarda dolaşmaya devam edeceğiz" dedi.
Ayşegül Terzi’nin yaşadığı olaya tepki göstermek amacıyla bacağına “Şortumu giyerim” yazan ve elinde pankartla eyleme katılan Saadet Yeşil ise, "Özgür irademize yaşam şeklimize saygı duymak zorundalar. Özgürlüğümüz için buradayız. Ülkemiz Ortadoğu ülkesi değil Ortadoğu ülkesi olmasına asla izin vermeyeceğiz. Şort giyen biriyim sonuna kadar giymeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Gözde Aydın adlı kadın ise, "Yaşanmış olan durumun bir şekilde karşısında durmak amacıyla eylem gerçekleştiriyoruz. Böyle bir duruma maruz kalması bizleri çok üzdü" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.