Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarlardan Erdem’e ziyaret

Kirmasti Gençlik Taraftar Grubu; İYİ Parti Mustafakemlpaşa Belediyesi Başkan Adayı Şükrü Erdem’i İyi Parti İlçe Binası’nda ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taraftarlardan Erdem’e ziyaret

Mustafakemalpaşaspor’un en önemli taraftar gruplarından olan Kirmasti Gençlik Taraftar Grubu, İyi Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’i ziyaret etti. İkinci ve üçüncü ligde Mustafakemalpaşaspor’da uzun yıllar başkanlık yapan eski Gençlik ve Spor Bakanı Şükrü Erdem’e teşekkür eden kırmızı lacivertli taraftarlar, “Bakanımız, eski başkanımız geçtiğimiz hafta takımımızı tribünlere gelip yalnız bırakmadı. Biz de kendisini hem teşekkür edelim, hem de seçimde başarılar diyelim diye ziyaret ettik” diye konuştular.

“DAHA İYİ YERDE OLMALI”

Mustafakemalpaşa İyi Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem de ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, “Mustafakemalpaşaspor’un yeri profesyonel liglerdir. En kısa zamanda 3.Lige geri dönmeli. Bunun için kenetlenmek lazım. Takımımızın tekrar eski günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Öncelikli olarak bu yılı iyi bir yerde bitirmek lazım. Mustafakemalpaşa’nın yeri profesyonel ligler olmalıdır” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.