Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksicilerden 500 Araçlık Konvoyla Binali Yıldırım’a Destek

Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanlığı’na adaylığının açıklanmasının ardından, durumu sevinçle karşılayan İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki taksiciler, destek için 500 araçlık konvoyla kutlama yaptı.Ulaştırma, Denizcilik...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanlığı’na adaylığının açıklanmasının ardından, durumu sevinçle karşılayan İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki taksiciler, destek için 500 araçlık konvoyla kutlama yaptı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanlığı’na adaylığının açıklanmasını İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki taksiciler sevinçle karşıladı. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyesi yüzlerce taksici, havalimanından toplanarak 500 araçlık taksi konvoyuyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gitmek için yola çıktı.
500 ARAÇLIK TAKSİ KONVOYU
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın genel başkanlık için adaylığının açıklanmasına taksiciler olarak sevindiklerini belirten Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, “Cumhuriyet tarihimizin en çalışkan bakanı bugün Allah nasip ederse Başbakan olacak. Buradaki taksicilerin de neredeyse tamamına yakını hemşehrisi sayılır. Bundan dolayı duyduğumuz mutluluğu ve memnuniyeti konvoy halinde taksici arkadaşlar, İstanbul AK Parti İl Başkanlığı’nın önünden tur atıp geri geleceğiz. Toplam 700 aracımız var, 500’üyle katılacağız. Bugün bayram olması münasebetiyle durgunluk da var. 200 aracımız burada gelecek yolcularımıza hizmet verecek” şeklinde konuştu.
Açıklamanın ardından sırayla araçlarına binen taksiciler, Sütlüce’deki AK Parti İl Başkanlığı’na gitmek üzere yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.