Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahsin Çatan güven tazeledi

Adıyaman’ın Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda mevcut Başkan Tahsin Çatan 3. kez seçildi.Kahta’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tahsin Çatan güven tazeledi

Adıyaman’ın Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda mevcut Başkan Tahsin Çatan 3. kez seçildi.

Kahta’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Adıyaman ESOB Başkanı Ziya Duranay divan başkanlığına seçildi. Kongrede gündem maddeleri okunup oylara sunularak kabul edildi.

Kahta Kültür Merkezinde gerçekleşen Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı seçimine, mevcut Başkan Tahsin Çatan ile Lütfü Alper yarıştı. Yapılan seçimde bin 157 oda üyesi oy kullandı.

Seçimde mevcut başkan Tahsin Çatan 781 oy, Lütfü Alper ise 366 oy alırken 10 oy ise geçersiz sayıldı.

781 oy alarak 3.kez yeniden başkanlığa seçilen başkan Tahsin Çatan, esnaflara yakışır ve demokratik bir şekilde seçimin gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Çatan, "Kahta esnafımıza yakışan ve demokratik bir seçim yapıldı. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde daha kaliteli hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Esnaflarımız hizmetlerin en kalitelisine layıktır. Esnaf odamıza kayıtlı, oy veren ya da vermeyen tüm esnaf kardeşlerime ağabeylerime yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.