Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suudi Kulübü Başkanı Ahmed Masoud’un cenazesi, Atatürk Havalimanı’na götürüldü

Başkanı olduğu kulübünün Bursaspor ile yapacağı maç öncesi kamp yapmak için kaldığı otel odasında ölü bulunan Ahmed Masoud’un cenazesi, gasilhaneden alınarak Atatürk Havalimanı’na götürüldü. Cenazeye almaya gelen oğlunun ise beklerken...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkanı olduğu kulübünün Bursaspor ile yapacağı maç öncesi kamp yapmak için kaldığı otel odasında ölü bulunan Ahmed Masoud’un cenazesi, gasilhaneden alınarak Atatürk Havalimanı’na götürüldü. Cenazeye almaya gelen oğlunun ise beklerken ağladığı görüldü.
Suudi Arabistan Futbol Ligi takımlarından Al - İttihad, Bursaspor ile maç yapmak üzere Türkiye’ye gelmişti. Maç öncesi takım, Kocaeli’de kamp yapıyordu. Burada takımının başında bulunan kulüp başkanı Ahmed Masoud, kaldığı otel odasında sabah saatlerinde ölü bulunmuştu. Masoud’un cenazesi otel odasından kaldırılarak, İstanbul Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi’ne getirildi. Masoud’un cenazesi buradaki işlemlerin ardından oğlu ve yakınları tarafından alındı. Ünlü kulüp başkanın cenazesi daha sonra Atatürk Havalimanı’na götürüldü. Babasının cenazesini almak için Suudi Arabistan’dan gelen oğlu ise cenazeyi beklerken ağladı.
Öte yandan, Masoud’un özel eşyaları da valizler halinde buraya getirildi. Masoud’un cenazesinin akşam saatlerinde uçakla Suudi Arabistan’a götürüleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.