Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süslü kadınlar bisikletleriyle turladı

Samsun’da bir araya gelen yaklaşık 150 kadın, renkli kıyafetleri ve süslü bisikletleriyle "5. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliğine katıldı."Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında yapılan "Dünya Otomobilsiz Kentler...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süslü kadınlar bisikletleriyle turladı

Samsun’da bir araya gelen yaklaşık 150 kadın, renkli kıyafetleri ve süslü bisikletleriyle "5. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliğine katıldı.

"Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında yapılan "Dünya Otomobilsiz Kentler Günü" dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Çobanlı İskelesi’nde toplanan kadınlar "egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu" sloganıyla pedal çevirdiler. 45 şehirde eş zamanlı düzenlenen etkinlik için Samsun’da da toplanan kadınlar "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu" etkinliğine destek verdiler. Grup adına bir açıklama yapan Hasret Subaşı, "Yollar sadece motorlu taşıtlara ait değildir. Yollarda bisikletlere saygı istiyoruz. Motorlu araçların hiçe saydığı birçok insanı bisiklet kazalarında kaybettik. Bisiklete saygı, kadın bisikletliye saygı istiyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından Çobanlı İskelesi’nden başlayan etkinlik Kurupelit Yat Limanı’nda sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.