Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürücülere kış bakımı uyarısı

Siirtli oto tamir ustaları, sürücülerin araçlarının kış bakımlarını zamanında yaptırmalarının karşılaşabilecekleri bazı olumsuzlukları engelleyeceğini belirtti.Siirtli oto tamir ustası Adnan Danış, sürücülere araçların kış...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sürücülere kış bakımı uyarısı

Siirtli oto tamir ustaları, sürücülerin araçlarının kış bakımlarını zamanında yaptırmalarının karşılaşabilecekleri bazı olumsuzlukları engelleyeceğini belirtti.

Siirtli oto tamir ustası Adnan Danış, sürücülere araçların kış bakımı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Araç sahiplerinin kışlık bakımlarını yaptırması gerektiğini söyleyen Danış, havaların soğumasıyla vatandaşların araçlarının kışlık bakımları olan antifriz, akü ve kışlık lastiklerin bakımının zamanında yapılması gerektiğini ifade etti. Danış, “Sürücülerin araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmaları önem taşıyor. Kış şartlarının gerektirdiği malzemelerin de araçlarında mutlaka bulunması gerekiyor. Sürücüler kışlık bakım yapmazsa daha büyük sorunlarla karşılaşabilirler. O yüzden bir an önce kışlık bakım yapmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Lastik, yağ, marş dinamosu, silecek, akü gibi parçaların zamanla işlevini kaybettiğine dikkat çeken oto elektrik ustası Ramazan Kolay ise, “Kışın sürücülere trafikte sorun çıkarabileceğini, bu yüzden araçların kış öncesi bakımdan geçirilerek eskiyen parçaların değiştirilmesini ve araçların kışa hazırlanması gerekiyor. Sürücülerin kışlık bakım yapmaları önem arz ediyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.