Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Surlu Vatandaşlar Aylar Sonra Eşyalarını Alıyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle, eşyalarını bırakarak evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlar, aylar sonra polis nezaretinde evlerine giderek, eşyalarını almaya başladı.Diyarbakır’ın...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Surlu Vatandaşlar Aylar Sonra Eşyalarını Alıyor
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle, eşyalarını bırakarak evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlar, aylar sonra polis nezaretinde evlerine giderek, eşyalarını almaya başladı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2 Aralık’ta başlayan sokağa çıkma yasağı sürerken, ilçeyi yasak ve operasyon nedeniyle terk etmek zorunda kalan vatandaşlar, evlerinde kalan eşyalarını almaya başladı. Sur Kaymakamlığı’na dilekçe ile başvuran ve eşyalarının tahliyesini isteyen vatandaşlar, güvenlik güçleri nezaretinde güvenli olan sokaklarda bulunan evlerindeki eşyalarını tahliye etmeye başladı. Savaş Mahallesi Çarkçı ve Palancılar Sokak’ta ikamet eden vatandaşların evlerindeki eşyaları çıkarırken yaşadıkları hüzün yüzlerine yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.