Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyelilere Çorap Ve Odun Dağıtıldı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tespit edilen yaklaşık 700 Suriyeli ihtiyaç sahibine çorap ve odun dağıtıldı.İslahiye ilçesinde tespit edilen yaklaşık 700 ihtiyaç sahibine İslahiye Belediyesi tarafından 200’er kiloluk odun ve ailelerin...

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyelilere Çorap Ve Odun Dağıtıldı
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tespit edilen yaklaşık 700 Suriyeli ihtiyaç sahibine çorap ve odun dağıtıldı.
İslahiye ilçesinde tespit edilen yaklaşık 700 ihtiyaç sahibine İslahiye Belediyesi tarafından 200’er kiloluk odun ve ailelerin fert sayısına göre kışlık çorap dağıtıldı. Çuvalların içerisine konularak, belediyeye ait kamyonlarla mahallelere götürülen odun ve hayırseverlerin desteğiyle alınan çoraplar, belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Odun ve çorap dağıtımı ile ilgili bilgi veren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, "Ülkelerindeki savaştan kaçarak ülkemize ve ilçemize sığınan ve kamplarda yer bulamayan Suriyeliler, çok kötü şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Belediye olarak kendi imkanlarımız dahilinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız" dedi. İhtiyaç sahiplerine Kaymakamlık tarafında kömür yardımı yapıldığını hatırlatan Vural, "Kömürü tutuşturacak odunu da biz belediye olarak karşılıyoruz. Böyle çok kötü şartlarda oturan vatandaşların evlerinin giderlerini kapı penceresini ve elektriğini çekiyoruz. 21. yüzyılda halen elektriksiz evlerde oturan insanlar var. Bunu da tüm dünyanın duyması gerekiyor" diye konuştu.
Beyler Mahallesi Muhtarı Ömer Kılıç ise Başkan Kemal Vural ve belediye yetkililerine teşekkür ederken, benzeri hizmetlerin devamını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.