Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeliler ’vatandaşlık’ açıklamasından memnun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteyen Suriyeli vatandaşlara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının verileceğini açıklaması Gaziantep’te yaşayan Suriyeliler tarafından memnuniyetle karşılandı.Kilis’te dün iftar programına katılan...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteyen Suriyeli vatandaşlara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının verileceğini açıklaması Gaziantep’te yaşayan Suriyeliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Kilis’te dün iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriyelilere vatandaşlık verileceğini açıklaması Gaziantep’te yaşayan Suriyelileri sevindirdi. Suriyeliler, kendilerine vatandaşlık verileceği müjdesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasını değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Suriyeliler, "Bizlere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının verilmesini önemsiyoruz. Suriyeliler olarak Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Gaziantepli vatandaşlar Suriyelilere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının verilmesini tedirginlikle karşılayarak, "Suriyelilere, vatandaşlık verilmesini bir yandan iyi bulurken bir yandan da tedirginlik ile karşılıyoruz. Suriyelilere yardım etmek doğru ve güzel. Türk vatandaşı gibiler zaten. Hükümetimiz daha iyisini bilir. Gaziantep’te Suriyelilerin nüfusu oldukça fazla bu işsizlik oranının artmasına da neden oluyor. Bu nedenle endişelerimiz var" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.