Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeliler demokrasi nöbetinde

Ordu’da Demokrasi Nöbetine Katılan Bir Grup Suriyeli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a Türkiye Ve Suriye Bayrağı Hediye Etti

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeliler demokrasi nöbetinde
Ordulular yaşanan darbe girişimine karşı tepkisini ortaya koymak için meydanları doldurmaya devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi önündeki ‘Demokrasi Meydanı’nda toplanan yüzlerce Ordulu darbe girişime karşı tek yürek olarak birliktelik mesajı verdi. Demokrasi nöbetine destek vermek amacıyla meydanda bulunan bir grup Suriyeli de sahneye çıkarak, ellerindeki Suriye ve Türkiye bayraklarını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a hediye etmek istedi. Bayrakları alan Başkan Yılmaz, “Osmanlı 700 yıl, Suriye de dahil olmak üzere çok geniş bir coğrafyaya hükmetti. Bazıları bu insanlara tepki gösteriyor. Ancak onlar gurbetteler. Evleri, yiyecekleri, içecekleri ve gidecek yerleri yok. Bizim onlara yüzümüzü dahi ekşitmememiz lazım. Çok güzel bir jest yapmışlar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Suriyeli vatandaşlar “Burası bizim ikinci vatanımız oldu. Allah sizlerden razı olsun ve Türkiye’ye yardım etsin. Bizlerde Türkiye için dua ediyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.