Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeliler Bayramlaşmak İçin Ülkelerine Gidiyor

Ramazan Bayramı’nı ülkelerinde, geride bıraktıkları yakınları ile geçirmek isteyen Suriyeliler Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan çıkış yapmaya başladı.İç savaşın 6. yılında, Türkiye’de bulunan Suriyeliler,...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ramazan Bayramı’nı ülkelerinde, geride bıraktıkları yakınları ile geçirmek isteyen Suriyeliler Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan çıkış yapmaya başladı.
İç savaşın 6. yılında, Türkiye’de bulunan Suriyeliler, ülkelerindeki yakınlarını ziyaret edip bayramlaşmak için bugün sabah saatlerinde Cilvegözü Sınır Kapısı’na geldi.
Önceki yıllarda yaşanan aşırı izdihamı önlemek amacıyla da Jandarma ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Suriyelilerin, görevlilere Türkiye’de kaldıklarını belgeleyen yabancı tanıtma belgesini gösterip kayıt yaptırdıktan sonra Suriye’ye geçişlerine izin veriliyor.
Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan çıkışlar bu sabah başladı. Çıkışlar bayramın ilk günü de devam edecek. Suriyelilerin bayramlaşma ziyareti için çıkışları 2 ve 3’üncü günleri yapılmayacak.
Bayrama gidenlerin dönüşleri de 15 gün içerisinde tamamlanmış olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.