Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Ailenin Evini Su Bastı

Kocaeli Körfez’de iki gündür yağan sağanak yağmurda zemin katta oturan 7 kişilik Suriyeli ailenin dairesini su bastı.İki gündür uzun aralıklarla yağan kuvvetli sağanak yağmur, su birikintilerine ve bazı rögarların da tıkanmasına neden...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Körfez’de iki gündür yağan sağanak yağmurda zemin katta oturan 7 kişilik Suriyeli ailenin dairesini su bastı.
İki gündür uzun aralıklarla yağan kuvvetli sağanak yağmur, su birikintilerine ve bazı rögarların da tıkanmasına neden oldu. İSU’ya bağlı ekipler gelen ihbarları seri şekilde değerlendirirken, kanal açıcı araçlar ve vidanjörlerle tıkanmalara karşı çalışmalarını sürdürüyorlar.
Mimarsinan Mahallesi Kireçci Sokak’ta bir apartmanın zemin katında ikamet eden 7 kişilik Suriyeli ailenin dairesini su bastı. Bir anda evin su içinde kaldığını gören aile, kömürlükteki kömür torbalarını apartmanın giriş kapısına yığarak set yaptı. Fakat içeri giren suyu önleyemeyince dairenin elektrik sigortasını kapatarak itfaiyeye haber verdi.
Kısa sürede adrese gelen itfaiye görevlileri su içinde kalan daireye hemen su tahliye motoru kurarak içeri dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Ev içerisindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.