Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Aileden Memur-sen’e Teşekkür

Mardin’den Ankara’ya Ulaşmak Üzere Bisikletle Yola Çikan Suriyeli Öğretmen Mülhem El Said Ve Ailesi, Memur-sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli Aileden Memur-sen’e Teşekkür
Mardin’den Ankara’ya ulaşmak üzere bisikletle yola çıkan Suriyeli Öğretmen Mülhem El Said ve ailesi, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.
Suriye’deki iç savaştan 3 yıl önce kaçarak Mardin’in Midyat ilçesine yerleşen ve muhacirlerin yaşadığı sıkıntıları gündeme getirmek amacıyla Ankara’ya kadar pedal çevirerek gelen Suriyeli Öğretmen Mülhem El Said ve ailesi Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Eşi Mey Besrini ve iki çocuğu ile birlikte Ankara’ya ulaşan Melhem El Said, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir süre sohbet etti.
Ankara’ya ulaşmak için çıktıkları yolda Türk Bayrağı’nı gururla taşıdıklarını ifade eden Mülhem El Said, Memur-Sen’e ve Genel Başkan Ali Yalçın’a Suriyeliler için yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür etti. 23 günlük bisiklet yolculuğu sırasında uğradıkları şehirlerde görüştükleri Suriyeli sığınmacılar ve öğrencilerin teşekkür mesajlarını bir defterde topladıklarını belirten El Said, deftere Memur-Sen Genel Başkan’ın da not yazmasını istedi. El Said, kendi yazdığı şiir ile bu defteri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunmak ve şükranlarını iletmek istediklerini dile getirdi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, azminden ve verdiği mücadeleden dolayı Mülhem El Said’i tebrik etti. "Vahşetin, zulmün, terörün, şiddetin insanlar ve insanlık üzerinde açtığı yaralara merhamet merhemi sürme noktasında insanlığın garantörü olmayı önemsiyoruz" diyen Yalçın, mazlumlara ve mağdurlara el uzatmanın, insan ve ümmet olma sorumluğunun bir yansıması olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.