Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Tuma’dan Memur-Sen’e ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, "Halep’i de Musul’u da zulme ve vahşete terk edemeyiz" dedi.Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Dr. Ahmed Tuma, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Emin...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, "Halep’i de Musul’u da zulme ve vahşete terk edemeyiz" dedi.
Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Dr. Ahmed Tuma, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Emin Esen’i ziyaret etti. Suriye halkı için aldığı sorumluluktan dolayı Memur-Sen’e teşekkür eden Tuma, "En kötü günlerimizde yanımızda Türkiye vardı. Bugün de bizi yalnız bırakmayan tek ülke Türkiye. Memur-Sen ise 6 yıldır Suriye halkının açılan yaralarını sarıyor, merhamet eliyle mazlumların yanında duruyor. Biz Türkiye ve Memur-Sen’e yürekten teşekkür ediyoruz. Masum insanlar kuşatma altında ancak Batı çözüm yerine çözümsüzlük meydana getiriyor. Bir mülteci planları olmadığı gibi mültecilere ön yargılı yaklaşıyorlar. Türkiye ise Batı’nın aksine onurlu bir davranış sergileyerek hem terörle mücadele ediyor, hem kalıcı çözümler için diplomasi yürütüyor hem de toprak bütünlüğümüzü koruyor. Mültecilere de kol kanat oluyor" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ise şunları kaydetti:
"Vahşetin, zulmün, terörün, şiddetin insanlar ve insanlık üzerinde açtığı yaralara merhamet merhemi sürme noktasında insanlığın garantörü olmayı önemsiyoruz. Bizim için Halep neyse İstanbul odur. Bizim için Musul neyse Ankara odur. Vahşi yönetimlerin, emperyalizmin ve terör örgütlerinin hedef aldığı kardeşlerimizi yalnız bırakamayız. Biz, derde düşenin yakınında, darda kalanın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Biz, zulüm üretenin, karşısında olduk, bundan sonra da karşılarında duracağız. Halep’i de, Musul’u da zulme ve vahşete terk edemeyiz, etmeyeceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.