Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli çantadan sesli sözlük cihazı çıktı

KÜTAHYA'da bir banka binası bahçesine bırakılan ve ?şüpheli? olarak ihbar edilen çanta, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Çantadan, Arapça kelimelerin yazılı olduğu sesli sözlük cihazı çıktı. Ali Paşa Mahallesi Zafer...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2019 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2019 00:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

KÜTAHYA'da bir banka binası bahçesine bırakılan ve ?şüpheli? olarak ihbar edilen çanta, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Çantadan, Arapça kelimelerin yazılı olduğu sesli sözlük cihazı çıktı.
Ali Paşa Mahallesi Zafer Meydanı?nda bulunan bir banka şubesi bahçesindeki elektrik trafosunun yanına çanta görenler içinde bomba olabileceği şüphesiyle polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Asayiş ve Trafik ekipleri yolu trafiğe kapattı. Terörle Mücadele Şubesi ekipleri de çanta çevre güvenliği aldı. Özel kıyafetlerini giyen bomba imha uzmanının fünye ile patlattığı şüpheli çanta içinden üzerinde Arapça kelimelerin yazılı olduğu sesli sözlük cihazı çıktı. Çantanın olay yerinden kaldırılmasının ardından Zafer Meydanı?ndaki yol yeniden trafiğe açıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.