Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sunay Akın, 84. Dil Bayramı’nda sahnede

Sanatçı Sunay Akın’ın Tek Kişilik Gösteriyle Sahne Alacağı 84. Dil Bayramı Onur Ödülleri Töreni, Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde Düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sunay Akın, 84. Dil Bayramı’nda sahnede
Sanatçı Sunay Akın’ın tek kişilik gösteriyle sahne alacağı 84. Dil Bayramı Onur Ödülleri Töreni, Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde düzenleniyor. Geceye ücretsiz olarak katılmak için 20 Eylül’den itibaren Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nden yer fişi almak yeterli.
Çankaya Belediyesi’nin de destekleyicileri arasında bulunduğu Dil Derneği 84. Dil Bayramı Onur Ödülleri Töreni, 26 Eylül’de Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde düzenlenecek. Onur Ödüllerini Sunay Akın, Niyazi Altunya, Muzaffer İlhan Erdost, Tahir Hatipoğlu, Remzi İnanç, Şadan Karadeniz, Suay Karaman, Saygı Öztürk, Özer Soysal, Ahmet Telli ve Ahmet Yıldız’ın alacağı gece 18.00’de başlayacak.
Şair, yazar ve tiyatrocu Sunay Akın’ın tek kişilik gösterisiyle sahne alacağı geceye katılmak için Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nden 20 Eylül’den itibaren ücretsiz olarak yer fişi almak yeterli olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.