Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sümeyye Erdoğan Ve Selçuk Bayraktar’dan Twitter Paylaşımı

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti, nikah öncesi Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda tebriklere teşekkür etti. Bayraktar, kendisini Şırnak’tan gönderdikleri bir fotoğrafla tebrik eden askerlerin fotoğrafını paylaştı.Selçuk...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti, nikah öncesi Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda tebriklere teşekkür etti. Bayraktar, kendisini Şırnak’tan gönderdikleri bir fotoğrafla tebrik eden askerlerin fotoğrafını paylaştı.
Selçuk Bayraktar ile bugün Küçükçekmece’de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde dünya evine girecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Twitter hesabından kendisini tebrik edenlere teşekkür etti.
Sümeyye Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: “Bu mutlu günümüzde tebriklerini ileten tüm dostlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hayır dualarını bekliyorum.”
Selçuk Bayraktar ise Twitter hesabından Şırnak’tan kendisini tebrik eden askerlerin yolladığı bir fotoğrafı paylaştı.
“Selçuk abi mutluluklar, Şırnak’tan selamlar Bursa/JÖH” ifadelerinin yer aldığı fotoğrafa Selçuk Bayraktar şu notu düştü: “Şırnak’ta operasyon sebebiyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.