Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultanbeyli’de milli irade nöbetinin finali yapıldı

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli Belediyesi, milli irade nöbetinin finalini gerçekleştirdi. Kent Meydanında gerçekleşen mili irade nöbetine binlerce vatandaş katıldı.22 gündür meydanları boş bırakmayan Sultanbeyliler demokrasilerine...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Sultanbeyli Belediyesi, milli irade nöbetinin finalini gerçekleştirdi. Kent Meydanında gerçekleşen mili irade nöbetine binlerce vatandaş katıldı.
22 gündür meydanları boş bırakmayan Sultanbeyliler demokrasilerine sahip çıktı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, nöbete katılan gazilere ve şehit yakınlarına Kur’an-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye etti.
Milli irade nöbetinde konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "15 Temmuz akşamında dünya bir kez daha Türk milletine hayran oldu. Dünya bir kez daha Türk milletinin cesurluğunu, vatan sevgisini, bayrak aşkını gördü. 15 Temmuz bağımsızlık günümüzdür, irademize sahip çıktığımız yeniden dirilişin günüdür. İslam coğrafyasının umut günüdür. Malazgirt’le yerleştiğimiz bu cennet vatanımızı ne pahasına olursun olsun terk etmeyeceğimizi tüm dünyaya haykırdığımız gündür. O hainler ve işbirlikçileri Çanakkale zaferinde ve kurtuluş savaşında dünyanın tüm ordularını geri püskürten bu milleti, FETÖ’cü üniformalı teröristlerin tankına, topuna, silahına boyun eğer sandılar. Amerika’da kendini piyon haline getiren o katil, o şarlatan ve işbirlikçileri, bizim iman dolu göğsümüzü ve içimizde barındırdığımız vatan aşkımızı hiç tahmin etmedi" dedi.
Milletin tarih yazdığını söyleyen Keskin, "Necip milletimiz düşmana karşı bir oldu, beraber oldu. Doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisi gözünü kırpmadan düşmanın üstüne kararlılıkla yürüdü. Bu süreçten devlet olarak güçlenerek çıkacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Devletimiz içinde beslenen bu şer çetesi inşallah en kısa sürede tasfiye edilecek ve bizler hücrelerimizi hızla yenileyeceğiz. Yaptıkları yanlışın bedelini o hainler, FETÖ’cü katiller en ağır şekilde ödeyecek. Bizler bu süreçte devletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Ülkemiz tek vücut oldu. Günlerdir Türkiye meydanlarda. Bir kez dahi evine dönmeyi düşünmeyen, vatanını sahipsiz bırakmayan sizlere şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.