Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Çınarlı ve 100. Yıl Mahalleleri’nde yol çalışmaları son aşamaya gelirken, Aydoğdu, Zafer ve Gündoğdu Mahalleleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çınarlı ve 100. Yıl Mahalleleri’nde yol çalışmaları son aşamaya gelirken, Aydoğdu, Zafer ve Gündoğdu Mahalleleri’nde de ekipler aralıksız çalışmayı sürdürüyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, sadece su ve kanalizasyon değil, elektrik, doğalgaz, telekomünikasyon sistemleri ile ilgili de alt yapı çalışmalarının yürütüldüğü cadde ve sokaklarda, tüm alt yapı faaliyetleri bitirildikten sonra yolların yapımının gerçekleştiği belirtilirken, Çınarlı ve 100. Yıl Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu, Aydoğdu, Gündoğdu ve Zafer Mahallesi’nde de Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne devri yapılan cadde ve sokaklarda ivedilikle yol çalışmalarının başlatılarak kısa sürede bitirildiği ifade edildi.

Çınarlı Mahallesi’nde yürütülen çalışmaların son aşamaya geldiği öğrenildi. Son olarak Erdi, Cem, Selçukhan, Metehan, Ay, Sedir, Gonca, Hercai, Sevda, Feslihan ve Doğan Sokak kilit taşla kaplanarak vatandaşların kullanımına açıldı.Büyük kısmı tamamlanan 100. Yıl Mahallesi’nde Şaraphane Caddesi üzerinde kaldırım düzenlemesi ve Polat Sokak’ta kilit taş kaplama çalışmaları gerçekleştirildi.

Aydoğdu, Zafer ve Gündoğdu mahallelerinde çalışmalar hızlandı

Öte yandan, alt yapısı tamamlanan Gündoğdu, Aydoğdu ve Zafer Mahalleleri içindeki cadde ve sokaklarda da çalışmalar süratle yerine getiriliyor. Aydoğdu Mahallesi Şehitler Sokak’ta hem kilit taş kaplama hem de kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirilerek bu sokak da vatandaşlara sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye başladı.

Zafer Mahallesi de çalışmaların yoğunlaştığı mahallelerden biri oldu. Zafer Mahallesi’nin ana arterleri olan Kumlu Bayırı ve Kırklar Tekkesi Caddeleri üzerinde asfalt hazırlık çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Gündoğdu Mahallesi’nde ise sokaklar birer birer kilit taşla kaplanarak kullanıma sunuluyor. Kazım Karabekir Caddesi ile Halil Daldip, Hüseyin Bey, Kızılırmak ve Nazmi Bey Sokak’ta yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Yol çalışmaları hız kesmeden sürecek

Çalışmaların alt yapı çalışmaları ile paralel ilerlediği, alt yapısı biten bütün sokak ve caddelerde Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 6 ayrı ekip tarafından yol çalışmalarının vakit kaybetmeden başlatıldığı ifade edilirken, çalışmaların ara vermeden sürdürüleceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.