Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süleymanpaşa Belediyesi ürünlerini teslim eden çiftçileri yalnız bırakmadı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Ayçiçeği ve Buğday alımlarının başlaması ile birlikte Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak için sıra bekleyen çiftçileri yalnız bırakmadı. Dost Eli Aşevi’nde hazırlanan...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2017 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süleymanpaşa Belediyesi ürünlerini teslim eden çiftçileri yalnız bırakmadı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Ayçiçeği ve Buğday alımlarının başlaması ile birlikte Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak için sıra bekleyen çiftçileri yalnız bırakmadı. Dost Eli Aşevi’nde hazırlanan kumanyalar çiftçilere dağıtıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak üzere bekleyen çiftçilere öğlen kumanyası olarak soğuk sandviç ve meyve suyu ikramı yapıldı. Toplam 5 noktada yapılan dağıtım sırasında Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevinde yapılan 180 adet kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

Kumanyalar Yağcı, Banarlı, Karacakılavuz, Kaşıkçı ve İnecik mahallelerinde bulunan Yağlı Tohumlar Kooperatifi hububat alım noktalarına dağıtıldı. Ürünlerini teslim etmek için bekleyen çiftçiler, sunulan hizmetten dolayı Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.