Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şükrü Erdem Sevgisi Salona Sığmadı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, yapılan tanıtım toplantısında adeta gövde gösterisi yaptı. Büyük katılımın olduğu organizasyonda projelerini anlatan Erdem, “İlçemizi hep birlikte kalkındıracağız. Birlikte yöneteceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şükrü Erdem Sevgisi Salona Sığmadı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı, eski Gençlik ve Spor Bakanı Şükrü Erdem’in tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü. Nilüfer Belediye Başkanı ve Millet İttifakının Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in katıldığı tanıtım gününe; İYİ Parti Bursa milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Atmaca, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, İYİ parti İlçe Başkanı İhsan Keçeci ve CHP İlçe Başkanı Tandoğan Kuru  ile çok sayıda vatandaş katıldı. Öncelikle iki ilçe başkanının teşekkür konuşmalarının ardından kürsüye gelen İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Şükrü Erdem’in adaylık sürecini anlatırken, CHP Milletvekili Nurhayat Atmaca da Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını çok yakından takip ettiğini ve bunları bu ekibin çözeceğini söyledi.

“DEĞİŞİM BU SALONDA GÖRÜNÜYOR”

Daha sonra kürsüye gelen Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Şükrü Erdem’in Mustafakemalpaşa’dan bir ateş yakacağını belirterek, “31 Mart’taki değişimin görüntüsü bu salonda. Bunu görüyorum. Mustafakemalpaşa’da Sayın Bakanım Şükrü Erdem ve Bursa’da ben, birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğiz. 31 Mart akşamının ilk saatlerinde burada zafer kutlamaları yapacaksınız, ardından iki saat sonra hep birlikte Bursa’da kutlama yapacağız” diye konuştu.

ERDEM’E SEVGİ SELİ

Tanıtım organizasyonunun finalinde sahneye çıkan İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen konuşmasında, yapacağı hizmetler ve projelerinden bahsederek hizmet için tekrar yola çıktıklarını söyledi. Mustafakemalpaşa’nın kendisini 33 yaşında Türk siyasetinin en genç bakanlarından biri yaptığını belirten Başkan Adayı Şükrü Erdem, “O genç yaşımda hem hizmet etmenin hem de siyasi tecrübe kazanmamın önünü açmıştır. Beni böylesine mühim bir göreve taşıyan ve daima yanımda hissettiğim Mustafakemalpaşa’ma ve sizlere büyük bir vefa borcum var” dedi.

M.K.PAŞA 12’NCİ

SIRAYA GERİLEDİ

Mustafakemalpaşa’nın gerekli hizmetleri alamadığını kaydeden Erdem, “Dönemimde yaptığımız hizmetleri biliyor ve takdir ediyorsunuz. Ancak görüyorum ki; siyasete ara verdiğim o zamanlarda Bursa’nın İnegöl’den sonra ikinci büyük ilçesi olan Mustafakemalpaşa’mız, şimdilerin yönetim basiretsizliği ve siyaset bilmezliği ile 12’nci sıraya kadar gerilemiştir. Otobanı, teknosabı, tarımsal fuarları ve daha nice hizmetleri göz göre göre ilçemizde tutamayanlar, bugünlerin sorumlularıdır” diye konuştu.

YATIRIM GELMEZ OLDU

“Geçmiş dönemlerde ilçemiz ödediği vergilerin 4 katı oranında yatırım alıyordu” diyen Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdilere baktığımızda, üçte birini bile geriye alamıyor. Organize sanayinin temelini attığımızda ilçemize büyük bir umut olmuştu. Ancak o günden bugüne bir arpa boy ilerleyemedi. İnşallah büyük bir gayret ile yatırımcı arkadaşlarımızın desteğini Mustafakemalpaşa’mıza kazandıracağız. İlçemiz giriş yolu, bulvarı ve kavşağını yaptığımız gün, Türkiye’nin pek çok ilinde dahi böyle bir yatırım yoktu. Hala da pek çok yerde yok. Ama günümüz siyasetçilerine bakıyoruz ki, Tatkavaklı kavşağını 7 yıldan bu yana yaptıramıyor, bitirip hizmete sokamıyor. Kamulaştırma sıkıntısı, müteahhitin iflas ettiği söylentiler.. Bu mazeretler iş bilmezlikten başka bir şey değildir.”

SPOR YATIRIMLARI..

Spor yatırımlarına da değinen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Yaptığımız spor tesisleri hala kullanılıyor. İlçemizin stadını daha o yıllarda ışıklandırdık, şimdi ise ışıkları yanmıyor. Profesyonel ligde bıraktığımız takımımız amatör kümede. Ama inşallah eski günlerimize hep beraber geri döneceğiz. Temelini attığım Gençlik ve Spor merkezi, ödeneğini çıkardığım halde bitirilemedi. Üstelik tekrar yapılan ihale bile şu an durdu. Buranın açılışını yapmak yine bize nasip olacaktır” dedi.

PROJELERDEN BAZILARI

Büyükşehir Belediyesi’nden yatırım anlamında hiçbir desteğin gelmediğini belirten Şükrü Erdem, “Aksine bize ayrılan yatırım ödeneği Karacabey ve İnegöl’e aktarılarak ne derece değer gördüğümüz bir bakıma ispatlanmış oldu. Dere boyunun durumu ortada. Yıllardır kanayan yara. Tüm prosedürleri aşarak bambaşka bir bakış açısı ile dere boyumuzu değerlendireceğiz. Tümbüldek için artık söylenecek söz kalmadı. Her gelen bahaneler anlatıyor. Bu konuda biz konuşmayacağız ama hizmetlerimiz konuşacak. Termal turizm yatırımı bizim dönemimizde ilçemiz ile buluşacak” diye konuştu.

TARIM VE HAYVANCILIK

“Tarım ve hayvancılık için mutlaka ciddi bir oluşum içerisinde olacağız” diyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerine şöyle devam etti: “Şirketleşerek çiftçimizin ürününü değerlendireceğiz. Köylerimizin meralarını ve taşınmazlarını kesinlikle satmayacağız. Köylümüzün kullanmasının önünü açarak, tarım ve hayvancılık için destek olacağım.”

“KENT KONSEYİ’Nİ KURACAĞIM”

“Bursa’da Kent konseyinin olmadığı tek ilçeyiz. Üstelik Kent Konseylerini kurmak yasal bir zorunluluk. Konuşmaktan ve konuşandan rahatsız olmayacağız. Aksine konuşarak tartışarak ilçemiz için doğruları beraber bulacağız. İlçemizi beraber yöneteceğiz. Biliyorum ki, Allah’ın izniyle bu yolda başarılı olmamız için Mustafakemalpaşa’mızın gücü yeterlidir. Kayıp yılları; tecrübe ile bilgi ile telafi edebilme zamanıdır. Üzülen insanımızın, ezilen ilçemizin gülme zamanıdır. Hep birlikte yürüyeceğimiz bu yolun sonunda, güçlü bir Mustafakemalpaşa olacaktır.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.