Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sudan’da Öğrenci Yurduna Donanım Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Sudan’nın Başkenti Hartum’da bulunan ve yaklaşık 30 öğrencinin faydalanacağı erkek öğrenci yurduna donanım desteğinde bulundu.Sudan’daki faaliyetlerine devam eden TİKA,...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Sudan’nın Başkenti Hartum’da bulunan ve yaklaşık 30 öğrencinin faydalanacağı erkek öğrenci yurduna donanım desteğinde bulundu.
Sudan’daki faaliyetlerine devam eden TİKA, eğitimin desteklenmesi çerçevesinde ülkenin başkenti Hartum’daki Avrasya Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yeni açılan erkek öğrenci yurduna donanım desteğinde bulundu. Ayrıca, söz konusu yurda yemekhane ve çamaşırhane ekipmanları da TİKA tarafından sağlandı.
Öğrencilere ücretsiz barınma imkanı sağlayan Avrasya Eğitim ve Kültür Derneğin Müdürü Sedat Koca, TİKA tarafından gerçekleştirilen projenin, Sudan’da olumsuz şartlarda eğitim gören öğrencilerin barınma sorununun çözülmesinde önemli katkısı olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı TİKA’ya teşekkür etti.
TİKA Hartum Koordinatör Yardımcısı Bora Avcı ise eğitim sektöründe gerçekleştirilen projelerle sürdürülebilir bir sosyal, ekonomik kalkınmayı sağlamanın TİKA’nın başlıca hedeflerinden biri olmaya devam edeceğini iletti. TİKA Hartum Koordinatör Yardımcısı Avcı, TİKA’nın Sudan’a yönelik faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.