Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sudan Ucuza Satılan Gümrük Mallarına Yoğun İlgi

Fatih’te bir esnaf, havaalanları ve gümrüklerden ihaleyle aldığı eşyaları oldukça uygun fiyata satışa çıkarınca vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 100 liraya akıllı cep telefonlarının 1 liraya ise marka kol saatlerinin satıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te bir esnaf, havaalanları ve gümrüklerden ihaleyle aldığı eşyaları oldukça uygun fiyata satışa çıkarınca vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 100 liraya akıllı cep telefonlarının 1 liraya ise marka kol saatlerinin satıldığı mağazada binlerce çeşit ürün var.
Havaalanlarında yolcuların uçakların uçaklarda unuttuğu ve yurt dışından gelen ancak  faturası olmadığı için gümrüğe takılan ürünler, bekleme süresini doldurmalarının ardından ihaleyle satışa çıkarıldı. İhaleye girerek birçok ürün satın alan Fatihli esnaf Lokman Şat, aldığı ürünleri  Fatih Cerrahpaşa Caddesi üzerinde oldukça uygun bir fiyata mağazada satışa sunuyor. İkinci el akıllı cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, güneş gözlükleri ile elektronik cihazlar ve birçok eşya uygun fiyata satılıyor.
Ellerindeki bütün ürünleri uygun fiyata verdiklerini belirten Lokman Şat, “İhale ile aldığımız ürünleri kısa süre içerisinde burada satıyoruz. Mağazada genellikle ikinci el ürünler bulunuyor. Bu tür ürünler elimizde binlerce var. Dolayısıyla fiyatları çok ucuz. Örneğin akıllı cep telefonlarının ikinci el fiyatları 500 TL ile 600 TL arasında. Ama biz mağazamızda 100 TL’ye satıyoruz. Bilgisayarları da aynı fiyata satıyoruz. 1 TL’ye kol saatleri var. Faturası olmadığı için gümrüğe takılan çok ayıda tavlayı 90 TL yerine 20 TL’ye veriyoruz. Havaalanlarında unutulan güneş gözlüklerini 20 TL ile 30 TL arasında satışa sunduk” dedi.
Toptan satış yapmadıklarını belirten Şat, “Farklı yerlerden esnaf geliyor. Müşteriye sattığım fiyata ürünleri satın almak istiyorlar. Ancak böyle bir satışımız yok. Bu ürünleri herkesin yararlanması için kendi mağazamda aynı fiyata satacağım” diye konuştu.
Fiyatlatın uygunluğu karşısında oldukça memnun kalan müşteriler ise yoğun bir alışveriş yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.