Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Sucuklu yumurta’ davasında garson 15 yılla cezalandırıldı

Zonguldak’ta bir restoranda sipariş verilen sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine çıkan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olmaktan tutuklanan garsonun davasında karar çıktı.Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta bir restoranda sipariş verilen sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine çıkan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olmaktan tutuklanan garsonun davasında karar çıktı.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Tayfun E., müşteki sanık Gökhan M., mağdur sanık Fatih K. ve hayatını kaybeden Serkan Arslan’ın ailesi hazır bulundu. Tutuklu sanık Tayfun E., haksız tahrik indirimi ve iyi halden 15 yıla mahkum edildi.
Olay, 26 Ekim 2013 tarihinde Bakacakkadı beldesindeki bir lokantada meydana geldi. İddialara göre, lokantaya giden Serkan Arslan ve iki arkadaşı, çorbanın yanı sıra sucuklu yumurta siparişi verdi. Sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine garsonlara durumu bildiren üç arkadaş ile lokantada bulunan diğer kişiler arasında tartışma çıktı. İddialara göre tartışmanın büyümesi üzerine lokantada garson olarak çalışan 19 yaşındaki Tayfun E.’nin elindeki silahtan çıkan kurşun Serkan Arslan’ın başına isabet etti. Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.