Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STRATO İnterneti yeşilleştiriyor

STRATO, yüksek performanslı bilgi işlem merkezlerindeki enerji etkinliğini arttırmak için enerji tüketimini dikkatli analiz edip, kapsamlı bir yeşil IT stratejisi geliştirdi. Strateji, enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji kullanmaya dayanıyor.STRATO,...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
STRATO, yüksek performanslı bilgi işlem merkezlerindeki enerji etkinliğini arttırmak için enerji tüketimini dikkatli analiz edip, kapsamlı bir yeşil IT stratejisi geliştirdi. Strateji, enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji kullanmaya dayanıyor.
STRATO, müşterilerinin web sitelerini barındırdığı sunucu odalarında (paylaşımlı hosting platformunda) eski sistemlere kıyasla yüzde 90 daha enerji etkin bilgisayarlar kullanıyor. Kiralık sunucular da yüksek etkinlikte işlemcilere sahip.
STRATO, paylaşımlı hosting platformunu eski sistemlere kıyasla yüzde 30 daha enerji etkin bir işletim sistemiyle donatmıştır.
Bilgi işlem merkezleri için geliştirilen çok az enerji etkin ürün olduğundan, STRATO ve ortakları, spesifik gereklilikleri eksiksiz yerine getirebilmek için devamlı yeni teknolojiler ve ürünler geliştiriyor. STRATO’nun geliştirdiği ürünler ücretsiz satın alınabilir.
STRATO, tüm bilgi işlem merkezini değil de yalnızca sunucularını duyarlı bir şekilde soğutabilmek için bilgi işlem merkezlerini “soğuk koridorla çevreleme” konseptiyle işletiyor. Ayrıca, STRATO bilgi işlem merkezleri, güneş ışığından gelen sıcaklığın iletilmesini önlemek üzere korunaklı bir izolasyona sahip.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.