Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STK’lar Van’da ‘Kardeşlik Nöbeti’nde bir araya geliyor

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bin adet sivil toplum örgütü, “Kardeşlik Nöbeti” sloganıyla Van’da bir araya gelecek.Memur Sen Genel Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Güneydoğu ve Doğu Anadolu...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bin adet sivil toplum örgütü, “Kardeşlik Nöbeti” sloganıyla Van’da bir araya gelecek.
Memur Sen Genel Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılacağı mitingde terör lanetleyecek ve ayrıca STK temsilcileri 5 dilde bildiri okuyacak.
25 Ağustos Perşembe günü saat 10.00 Van Beşyol Meydanı’nda başlayacak mitingde küresel mesajlar verileceği belirtilen açıklamada, yapılacak mitingde kardeşliğinin dünyaya gösterecek bildirildi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da bir konuşma yapacağı programa, kanaat önderleri, aydınlar ve yazarların da destek için katılacağı belirtildi. Mitingin diğer bir sloganı ise ’Bayrağını al, sen de gel’ şeklinde olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.