Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SP’li İriş’in tarım değerlendirmesi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, hasat mevsiminin, ‘çiftçinin bayramı’ olduğunu belirterek, “Tarım, çok stratejik ve önceliği olan bir sahadır. Eğer sağlıklı, gerçekçi orta ve uzun vadeli planlar yapılmazsa,...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, hasat mevsiminin, ‘çiftçinin bayramı’ olduğunu belirterek, “Tarım, çok stratejik ve önceliği olan bir sahadır. Eğer sağlıklı, gerçekçi orta ve uzun vadeli planlar yapılmazsa, her şeyde olduğu gibi tarım da darbe alır” dedi.
Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı toplantı salonundan düzenlediği basın toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, “Çiftçimizin hasat mevsiminde bulunuyoruz. Bir bakıma hasat mevsimi, çiftçinin bayramıdır. Ancak gelin görün ki, en sevinçli olması gereken günler, çiftçimiz için kabusa dönüşüyor. Sebebi, acaba, ’Oluşacak fiyatlarla masraflarımı kurtarabilecek miyim?’, ’Borçlarımı ödeyebilecek miyim?’, ’Ekim mevsimi ihtiyaçlarımı karşılayabilecek miyim?’ gibi sorulardır. Üretim ekonominin gücüdür. Çalışan, üreten, ülke için katma değer oluşturanlar kıymetlidir, değerlidir. Hele tarım, çok stratejik ve önceliği olan bir sahadır. Eğer sağlıklı, gerçekçi orta ve uzun vadeli planlar yapılmazsa, her şeyde olduğu gibi tarım da darbe alır. İstenen gelişme sağlanamaz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.