Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spastik felçli emekli gazetecinin akülü bisikleti çalındı

Mersin’in Erdemli ilçesinde ikamet eden spastik felçli emekli gazeteci Emin Üstünbaş’ın akülü bisikleti gece yarısı çalındı. Akülü bisikleti çalınınca büyük şok yaşayan Üstünbaş, "Allah rızası için aracımı geri getirin....

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Erdemli ilçesinde ikamet eden spastik felçli emekli gazeteci Emin Üstünbaş’ın akülü bisikleti gece yarısı çalındı. Akülü bisikleti çalınınca büyük şok yaşayan Üstünbaş, "Allah rızası için aracımı geri getirin. Yoksa hepinizi Cenab-ı Allah’ın yüce mahkemesine havale ediyorum" dedi.
Erdemli’de ikamet eden emekli gazeteci Emin Üstünbaş gündelik hayatını kolaylaştıran akülü bisikletini oturduğu apartmanın bahçesine park etti. Ancak gece geç saatlerde akülü bisiklet kişi ya da kişilerce apartmanın bahçesinden çalındı. 22 yıllık gazeteci Üstünbaş, bisikletinin çalındığını fark edince büyük şok yaşadı.
Aracın ihtiyaç sahibi tarafından kullanıldığının bilinmesine rağmen çalınmasının üzüntüsünü katladığını ifade eden Üstünbaş, "Aracım evin önündeydi. 31 Ağustos gece saat 03.10 civarında evin önünden alıp götürmüşler. Şuan bindiğim aracı emanet olarak arkadaşımdan aldım. Ancak bu aracı arkadaşıma teslim ettiğim zaman mağdur olacağım. Çarşıya, alışverişe bu araçla çıkıyorum, evimin ihtiyaçlarını karşılıyorum. Aracım olmaz ise evimden çıkamaz, ihtiyaçlarımı kendim karşılayamaz hale geleceğim" dedi.
Aracını çalan hırsız ya da hırsızlara seslenen Üstünbaş, "Aracımı lütfen geri getirin. Allah rızası için. Yoksa ben hepinizi Cenab-ı Allah’ın yüce mahkemesine havale ediyorum. Öbür dünya da İnşallah karşılaşırız" şeklinde konuştu.
Bir arkadaşından aldığı emanet aracı kullanan Üstünbaş, akülü bisikletinin biran önce bulunup mağduriyetinin giderilmesini istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.