Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Medyadan Yardımseverlere Teşekkür

Çanakkale’de, 13 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Özer Akyüz, başlatılan yardım kampanyasının ardından Bursa’da bulunan Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Merkezinde tedaviye başladı....

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal Medyadan Yardımseverlere Teşekkür
Çanakkale’de, 13 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Özer Akyüz, başlatılan yardım kampanyasının ardından Bursa’da bulunan Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Merkezinde tedaviye başladı. Akyüz ve eşi Zeynep Akyüz, sosyal paylaşım sitesi üzerinden gerçekleştirdikleri canlı yayınla, tüm yardımseverlere teşekkür etti. 1 çocuk babası Özer’in tedavisinin tamamlanması için 210 bin TL’ye daha ihtiyaç duyuluyor.
Çanakkale-Bursa karayolunun 13’üncü kilometresinde, 13 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, 17 EE 750 plakalı araç sürücüsü Mutlu Çetin hayatını kaybetmiş, Özer Akyüz ise ağır yaralanmıştı. 7 aydır İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Özer Akyüz’ün tedavi süreci devam ediyor. İlk tedavi sürecinde tüm maddi kaynaklarını seferber eden Özer ailesi, tedavinin ikinci aşaması olan Bursa’daki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatış için Çanakkale Valiliğinin de izniyle yardım kampanyası başlatıldı. İlk etapta, yatış işlemleri için gereken 9 bin TL, kısa sürede toplandı. Özer Akyüz’ün Bursa’daki Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Merkezine yatışı yapıldı. Ancak uzun bir süreç gerektiren tedavinin tamamlanması için 210 Bin TL’ye daha ihtiyaç duyuluyor.
Trafik kazasından sonra uzun süre komada kalan Özer Akyüz, Bursa’daki yatış işlemlerinin ardından, eşi Zeynep Akyüz’le sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yaparak yardımseverlere teşekkür etti. Sevenlerine el sallayarak teşekkür eden Akyüz’ün eşi Zeynep Akyüz, “Biz şu an Bursa’dayız. Yardımlarınız sayesinde, Özer’i şu an rehabilitasyon merkezine getirdik. Tedavimiz başlıyor” dedi. Yaptığı yayın esnasında oldukça duygulandığı görülen ve konuşmakta da güçlük çeken Zeynep Akyüz, “Sizler olmasaydınız biz bunu başaramazdık. İnşallah, inanıyoruz ki devamı da gelecek. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Hepinizi çok seviyoruz. Sizler olmasaydınız, biz bu kadar yol kat edemezdik. Sizlerle gurur duyuyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Ama ben artık dile dökemiyorum. Ayların mücadelesi. Mücadelemiz bir anlam kazanmaya başladı. Büyük bir adım attık. İnşallah bu adımların devamı da gelecek. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Özer Akyüz ise el sallayarak izleyenlere ve yardımseverlere teşekkür etti.
Özer Akyüz’ün tedavisi için Çanakkale Valiliğinin izniyle başlatılan yardım kampanyası ise sürüyor. Yardım yapılabilecek hesap numaraları, facebook üzerinde oluşturulan "Özer Akyüz’e yardım kampanyası" başlıklı sayfada paylaşılıyor. 37 yaşındaki Özer Akyüz, 13 Kasım’da geçirdiği trafik kazasında ağır şekilde yaralanmış, travmatik beyin hasarı olan Akyüz, uzun süre koma halinde kalmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.