Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Medyada Günün Konusu "Anneler Günü"

Sosyal medya mecralarında günün konusu Anneler Günü oldu. Birbirinden güzel fotoğraflar ve mesajlar anneler için paylaşıldı.Sosyal medya kullanıcıları, kimi hüzünle kimi sevinçle Anneler Günü’nü kutladı. Sosyal medya mecralarında yer...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sosyal Medyada Günün Konusu "Anneler Günü"
Sosyal medya mecralarında günün konusu Anneler Günü oldu. Birbirinden güzel fotoğraflar ve mesajlar anneler için paylaşıldı.
Sosyal medya kullanıcıları, kimi hüzünle kimi sevinçle Anneler Günü’nü kutladı. Sosyal medya mecralarında yer alan bazı mesajlar ise şöyle:
Uğur Yıldız isimli kullanıcı; "Annem, Günün Kutlu Olsun..." diye paylaşımda bulunurken, Sadık Tekdemir ise, "Benim annem Gülfer Tekdemir ve Pelin’in annesi Fatma Tekdemir. Birlikte nice Anneler Günü kutlamak dileğiyle" ifadelerini kullandı. Mehmet Çörez de, "Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, Anneler Günü’nün kutlu olsun. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" şeklinde paylaşımda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.