Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medya üzerinden bayram yardımı

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde sosyal medya üzerinden başlatılan ’Bir çocuk da sen giydir’ kampanyasında 15 çocuk sevindirildi.Kızılay’ın bayramlık elbise alarak birçok çocuğu sevindirmesinden etkilendiğini ifade eden İlyas Görlen...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde sosyal medya üzerinden başlatılan ’Bir çocuk da sen giydir’ kampanyasında 15 çocuk sevindirildi.
Kızılay’ın bayramlık elbise alarak birçok çocuğu sevindirmesinden etkilendiğini ifade eden İlyas Görlen isimli vatandaş, yardım kampanyası başlattı. Sosyal medya üzerinden kampanya başlatan Görlen, "Kızılay’ın dağıttığı elbiselere sevinen çocuklardan etkilenerek ben de okuldaki öğretmenlerle görüştüm. Bir dönem boyunca öğrencilerle olan öğretmenlerin, ailelerinin durumlarından da haberleri olabileceğini düşünerek hocalarımızdan yardım istedim ve muhtaç öğrencileri belirledik. Bu şekilde sosyal medya üzerinden ’Bir çocuk da sen giydir’ isimli kampanya başlattık" dedi.
Şimdiye kadar 15 çocuğa baştan aşağı bayram elbisesi aldıklarını söyleyen İlyas Görlen, "Allah izin verirse Kurban Bayramı’nda da aynı projeyi devam ettirmek istiyoruz. Bir elin verdiğini bir elin görmemesi gerek fakat bu tür organizasyonlar duyurularak ve birliktelikle daha çok etkili oluyor. İnşallah daha çok kişiye ulaşacağız ve birçok yardıma muhtaç çocuğumuzu giydireceğiz. Gayemiz reklam ya da gösteriş değil, bu tür yardımlara vatandaşlarımızı özendirmek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.