Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Somalinin Sesi Derneğinden, İhlas Vakfına Teşekkür

İç savaş ve kuraklık sebebi ile Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Somali’nin içinde bulunduğu sefaleti dünyaya duyurmak, Somalililerin sesi olmak için kurulan ve faaliyet gösteren Somalinin Sesi Derneği Başkanı ve üyeleri İhlas...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İç savaş ve kuraklık sebebi ile Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Somali’nin içinde bulunduğu sefaleti dünyaya duyurmak, Somalililerin sesi olmak için kurulan ve faaliyet gösteren Somalinin Sesi Derneği Başkanı ve üyeleri İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
İhlas Vakfının Bahçelievler’deki merkezinde gerçekleşen görüşmeye Somali’nin Sesi Derneği Başkanı Hashim Abdullahi Abdi’ye SomaliUniversal TV ve Somalinin Sesi Derneği Milli Başkanı Selman Cemal Said, Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Muhammed Abdullah ve Muhammed Ahmed Hersi eşlik etti.
Somalinin Sesi Derneği Başkanı Hashim Abdullahi Abdi, İhlas Vakfı’nın Somaliye ve Somalililere yaptığı yardımlardan ve Somalili öğencileri yurtlarında barındırdığı için İhlas Vakfı Başkanı Av. Mehmet Okyay’a teşekkür etti.
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay’da; insanlığın Somali’de büyük bir sınavdan geçtiğini, Somali’deki çadır kentleri bizzat giderek gördüğünü, büyük yokluk ve yoksulluğun yaşandığı çadır kentlerde yaşayan insanlara Türkiye’deki hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.
Görüşmenin sonunda Dernek Başkanı Hashim Abdulllahi Abdi, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay’a teşekkür plaketi takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.