Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soma’daki kaldırım işgalleri denetlendi

Sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin zabıta ve güvenlikle ilgili çalışmalarını yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, ziyaretlerine Soma ilçesiyle devam...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Soma’daki kaldırım işgalleri denetlendi

Sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin zabıta ve güvenlikle ilgili çalışmalarını yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, ziyaretlerine Soma ilçesiyle devam ederken ilçede kaldırım işgalleriyle ilgili denetim de gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, ilçe ziyaretlerine Soma ile devam etti. Başkan İra, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım ile birlikte Somalı muhtarlarla yapılan toplantıya katıldı. Mahalle muhtarlarının büyükşehirden taleplerini dinleyen ve şikayetlerini alan İra, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Başkan Cengiz Ergün öncülüğünde ayrım yapmadan herkese eşit hizmeti götürmenin çabasında olduklarını söyledi.

Mahalle muhtarları toplantısının ardından Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, zabıta personeliyle de bir araya geldi. Toplantıların akabinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Oğuzhan Gezer, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ve Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım, ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmaların yapıldığı gezide, ilçenin ana arterlerinde inceleme yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.