Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Solotürk’ün Kabin İçi Görüntüleri Yayınlandı

Çanakkale Kara Savaşları’nın 101. yılı anma törenlerinde Çanakkale Şehitler Abidesinde gösteri uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetleri’nin gösteri uçağı Solo Türk’ün kabin içi görüntüleri yayınlandı. Parmak ısırtan gösterinin kabin...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Solotürk’ün Kabin İçi Görüntüleri Yayınlandı
Çanakkale Kara Savaşları’nın 101. yılı anma törenlerinde Çanakkale Şehitler Abidesinde gösteri uçuşu yapan Türk Hava Kuvvetleri’nin gösteri uçağı Solo Türk’ün kabin içi görüntüleri yayınlandı. Parmak ısırtan gösterinin kabin içi görüntüleri de nefes kesti.
24 Nisan’da, Şehitler Abidesi üzerinde gerçekleştirilen ve yerli ve yabancı konukların soluksuz izlediği gösteride Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar, F16 ile birbirinden zor hareketler sergilemişti. En iyi gösteri pilotu seçilen Yüzbaşı Günar, sergilediği performansla törene katılan yabancı konukları hayretler içerisinde bıraktı. Uçuşun kabin içerisinden çekilen görüntüleri, gösterinin zorluğunu bir kez daha ortaya koydu. Solo Türk 1’inci gösteri pilotu Yüzbaşı Erhan Günar’ın karşısına yerleştirilen kameranın görüntülerinde, özellikle uçağın dik çıkış ve inişlerde, pilotun vücuduna binen yük açıkça görülebiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.