Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Solotürk’ü Son Kez Uçurdu...

2014-2015 sezonunda 9’u yurt dışı 25’i yurt içi olmak üzere toplamda 34 gösteriye imza atan Yüzbaşı Yusuf Kurt, 5’inci yaş gününde SOLOTÜRK’ü son kez uçurdu.Hava Kuvvetlerinde aktif savaş pilotluğu kariyerine devam edecek olan Yüzbaşı...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Solotürk’ü Son Kez Uçurdu...
2014-2015 sezonunda 9’u yurt dışı 25’i yurt içi olmak üzere toplamda 34 gösteriye imza atan Yüzbaşı Yusuf Kurt, 5’inci yaş gününde SOLOTÜRK’ü son kez uçurdu.
Hava Kuvvetlerinde aktif savaş pilotluğu kariyerine devam edecek olan Yüzbaşı Yusuf Kurt sosyal medya üzerinden veda etti. Yusuf Kurt “Bugün itibari ile resmen SOLOTÜRK görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Sizlerin görmediği, bilmediği ama en az SOLOTÜRK kadar özveri ve yetenekle çalışan kanat arkadaşlarımla uçuşlarıma ve öğretmenlik görevime devam edeceğim. Her şeyden çok desteklerinizi, beni kendi ailenizden görüşünüzü, dualarınızı, iyi dileklerinizi ve samimiyetinizi özleyeceğim. Destek gördüğüm o kadar çok kişi var ki sayfalara sığmaz. Bu yazımı okuyorsanız sizin de üzerimde emeğiniz vardır. Hepinize binlerce kez teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.”dedi.
Yzb. Yusuf Kurt’un ayrılması ile birlikte birinci pilotluğa Hv. Plt. Yzb Erhan Günar, ikinci pilotluğa ise Hv. Plt. Üsteğmen Serdar Doğan atandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.