Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak hayvanlarına yaklaşma konusunda eğitim aldılar

Alaşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu ve Alaşehir Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yaptığı çalışmada Başıboş Hayvanlara Yaklaşma ve Müdahale Teknikleri hakkında personele 96 saatlik kurs verildi.el Kursu tamamlayan personele...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokak hayvanlarına yaklaşma konusunda eğitim aldılar

Alaşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu ve Alaşehir Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yaptığı çalışmada Başıboş Hayvanlara Yaklaşma ve Müdahale Teknikleri hakkında personele 96 saatlik kurs verildi.el Kursu tamamlayan personele sertifikaları takdim edildi.

Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Müdürlüğü, hem halk sağlığını korumada, hem de çevre sağlığının temininde bilinçli bir şekilde sertifikalı personelleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu ve Alaşehir Halk Eğitim Merkezi ortaklaşa yapılan çalışmada 96 saatlik Başıboş Hayvanlara Yaklaşma ve Müdahale Teknikleri hakkında kurs verildi. 96 saatlik kursu başarılı bir şekilde bitiren Alaşehir Belediyesi veteriner hizmetleri personelleri kurs bitiminde sertifikalarını aldı.

Sokak hayvanlarının geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezinde toplandığını kaydeden Somuncu, toplanan sokak hayvanlarının kısırlaştırıldığını, kuduz aşılarının yapıldığını, paraziter ilaçlama yapılarak, tedavi sonucunda son kontrolleri yapıldıktan sonra alındıkları noktaya tekrar bırakıldığını kaydetti. Hasta olan köpeklerin tedavilerinin de yapıldığını anlatan Somuncu, “Bakım evinde rehabilite edilen bütün köpeklerin kayıtları alınmakta ve kulaklarına numaralı küpeler takılarak işaretlenmektedir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.