Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak hayvanları sıcağa dayanamıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde aşırı sıcaktan bunalan bir sokak köpeğini vatandaşlar ölümden kurtardı.Sıcaktan bitkin düşen köpek bir bankın önünde yığılıp kalınca, vatandaşlar seferber oldu. Önce sıcaktan bunaldığı tahmin...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokak hayvanları sıcağa dayanamıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde aşırı sıcaktan bunalan bir sokak köpeğini vatandaşlar ölümden kurtardı.
Sıcaktan bitkin düşen köpek bir bankın önünde yığılıp kalınca, vatandaşlar seferber oldu. Önce sıcaktan bunaldığı tahmin edilen köpeğin başına bir pet şişe su döken vatandaşlar, köpeğin kendine gelmeye başladığını görünce hemen Ayvalık Belediyesi bünyesindeki sokak hayvanları bakım ekibini defalarca telefonla arayarak ekiplerin olay yerine gelmesini ve talihsiz hayvana müdahale etmesini sağladı. Vatandaşlar, bölgeye gelen belediye ekibine hayvanın aracı bindirilmesi için yardımcı oldu.
Vatandaşlar, daha evvel Ayvalık Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara hayvanlar için konulan su kaplarının bazı kendini bilmez insanlar tarafından çöp tenekesi gibi kullanılmasının ardından belediye ekipleri tarafından kaldırıldığına işaret ederek, bu uygulamanın yeniden başlatılmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.