Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şoförler, Operasyondaki Asker Ve Polislere Baklava Ve Fıstık Gönderdi

Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Kılıçparlar temin ettikleri baklava, fıstık ve çeşitli hediyeleri Mardin’de PKK ile mücadele eden asker ve polislere götürdü.Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Kılıçparlar,...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Kılıçparlar temin ettikleri baklava, fıstık ve çeşitli hediyeleri Mardin’de PKK ile mücadele eden asker ve polislere götürdü.
Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Kılıçparlar, Mardin’de terör örgütü PKK ile mücadele eden asker ve polislere moral sağlamak ve desteğini göstermek amacıyla temin ettiği 400 kilogram baklava, fıstık, ilçedeki bazı okullar ile İlçe Emniyet Müdürlüğü, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı, ve Nizip Devlet Hastanesi personeli tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler ile mektupları da teslim alarak Mardin’e doğru yola çıktı. Can ve mal güvenli için gece gündüz demeden terör örgütü PKK ile mücadele eden güvenlik güçlerine dua ettiğini belirten Kılıçparlar, "Gönderilen hediyeler içerisinde baklava, kuruyemiş, ve bunların yanında ilçemizdeki asker, polis, hastane personeli ve bazı okullardaki öğrencilerimizin de hazırladığı çeşitli hediyeler ve destek mektupları bulunuyor. Ben bütün bu hediyeleri Mardin’deki kahramanlarımıza ulaştıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.
Terörle mücadele eden asker ve polise destek vermenin mutluluğunu vurgulayan ilçe Devlet hastanesi personeli ise "Bizler çam sakızı çoban armağanı hazırladığımız hediye paketlerini doğuda görev yapan asker ve polisimize gönderdiğimiz için çok gururluyuz’’ diyerek, duygularını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.